Even voorstellen

Beste collega volkstuinders,

U heeft mij enkele weken geleden gekozen tot voorzitter van onze vereniging, dank daarvoor. Daarom wil ik mij even voorstellen.

Ik ben Chris Vink geboren in Vriezekoop 15-12-47 en in het dagelijks leven veehouder geweest. Daarnaast veel bestuurlijk werk gedaan gemeente, waterschap en veel sectorale en aanverwante bezigheden.

Sedert 10 jaar woon ik met Joke aan de Leeuwerik in Leimuiden. Vanaf die tijd heb ik ook een volkstuin aan de Kerklaan waar ik veel plezier aan beleef. Eerlijke groenten, veel sociale contacten, elkaar wat helpen en ondersteunen is het motto.

Toen onze voorzitter er mee stopte moest het bestuur weer op sterkte worden gebracht. Na enig aandringen en wat verzoeken heb ik mij beschikbaar gesteld om voorzitter te worden. Ik doe dit om onze andere bestuursleden te ondersteunen. We zijn ook blij dat Ineke Buskermolen ons wil ondersteunen, vele handen maken licht werk.

Ik ga er van uit dat we de regels en de afspraken met elkaar nakomen om daardoor plezier aan onze tuin te beleven en daarbij heerlijke groenten en fruit oogsten.

Ik wens u voor 2020 veel tuinplezier toe, we zullen elkaar wel een keer ontmoeten.

Vriendelijke groet, Uw voorzitter Chris Vink

Beste collega volkstuinders,

En dan het ondersteund bestuurslid: Ineke Buskermolen is mijn naam. Al jaren getrouwd met Kees Buskermolen van de Herenweg. Een echte Leimuidenaar dus. Mijn bescheiden wiegje stond in Langeraar. Om de hoek van Leimuiden dus.

Sinds 2003 wonen we aan de Grutto in Leimuiden en sinds ca vier jaar tuinen wij op het complex aan de Kerklaan. Wij voelen ons daar echt thuis en worden met raad en daad bijgestaan door de oude rotten in het vak!!

Naast de moestuin is fotografie een van mijn andere hobby’s. Bij fotoLifeview Kaag en Braassem ben ik na het opstarten voorzitter geweest. De club bestaat inmiddels ruim 10 jaar. En dan probeer ik ook nog zuiver te zingen in het popkoor Happiness in Langeraar!

Na de oproep van vtv Leimuiden heb ik mij aangemeld als ondersteunend bestuurslid en na jullie goedvinden ben ik dat officieel geworden. Ik zal mijn uiterste best doen om dat zo goed mogelijk te doen en met de nieuwe voorzitter Chris is het bestuur weer op volle sterkte!

Ik wens iedereen een mooie vruchtbare zomer toe. Wij tuinen direct achter de scouting, dus wil je mij een keer ontmoeten kom gerust langs.

Met vriendelijke groet, Ineke Buskermolen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *