Verkiezing voorzitter

Gisteravond heeft de ALV plaatsgevonden. Het was een goede vergadering waarin veel punten zijn besproken, maar we miste de voorzitter. In de ledenvergadering hebben we ondermeer stilgestaan bij de verdienste van Dick voor de vereniging. 16 jaar is hij onze voorzitter geweest. Namens de ledenvergadering en het bestuur bedanken Dick voor wat hij voor de vereniging heeft betekend.

Met het vertrek van Dick moeten we opzoek naar een nieuwe voorzitter. We nodigen de leden uit om zich te nomineren. Als je wat meer voor de vereniging wilt betekenen en samen met de andere bestuursleden wilt inzetten voor de vitaliteit van de vereniging “join the team” en meld je aan. Is dit niets voor jou maar weet je iemand laat het ons dan weten.

Volgens ons reglement moet een voordracht van een bestuurslid 14 dagen voor een ledenvergadering plaatsvinden. Rekening houdend met de feestdagen verwachten we aanmeldingen en voordrachten voor 15 januari te ontvangen. Daarna zullen we omstreeks begin februari een ledenvergadering bijeen roepen om een nieuwe voorzitter te kiezen. 

In het uitzonderlijke geval dat we geen kandidaat hebben zullen we zonder hier een tijdspad aan te verbinden zelf opzoek gaan naar een geschikte kandidaat. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *