Wie zijn wij

Onze vereniging is in 1978 opgericht en in de statuten is als doel vermeldt: “Het uitoefenen en bevorderen van het tuinieren als amateur in de ruimste zin des woords”. Om het meer eigentijds te verwoorden: “Het bieden van tuinplezier aan iedereen die dat leuk vindt”.

Onze tuinen zijn gelegen op twee locaties: aan de Kerklaan naast “Scouting 63” en aan de Leeuwerik bij de voetbalvelden. Tesamen tellen beide locaties 60 tuinen met elk een tuinoppervlak van 200 m2.

Als je het leuk vindt om lekker bezig te zijn met alles wat groeit en bloeit en de kriebels krijgt bij het zien van de ontwakende natuur, dan ben je bij ons aan het goede adres. Misschien is dit wel het moment om bij de vereniging een tuin te huren. Je kunt bij ons kiezen tussen een hele of een halve tuin. Op dit moment is er een kleine wachtlijst. Als je belangstelling hebt, kun je je via het contactformulier aanmelden voor de wachtlijst.

Om warm te lopen kun je onze website bekijken, maar voor het echte tuingevoel zou je een van onze complexen kunnen bezoeken en het werk van onze tuinders bewonderen. Een grote kans dat je een van onze leden treft. Zij zijn graag bereid je meer over hun hobby te vertellen. Het zou ons verbazen als ons enthousiasme niet aanstekelijk zou werken.