Wie zijn wij

Onze vereniging is in 1978 opgericht, in de statuten is als doel vermeld: “Het uitoefenen en bevorderen van het tuinieren als amateur in de ruimste zin des woords”. Om het meer eigentijds te verwoorden: “Het bieden van tuinplezier aan iedereen die dat leuk vindt”.

Onze tuinen zijn gelegen op twee locaties: aan de Kerklaan naast “Scouting 63” en aan de Leeuwerik bij de voetbalvelden. Tesamen tellen beide locatie 60 tuinen met elk een tuinoppervlak van 200 m2.

Als je het leuk vindt om lekker bezig te zijn met alles dat groei en bloeit en de kriebels krijgt bij het zien van de ontwakende natuur dan ben je bij ons aan het goed adres. Misschien is dit wel het moment om bij de vereniging een tuintje te huren. We hebben meestal wel een tuintje beschikbaar, hele maar ook halve. Om warm te lopen kun je onze website bekijken, maar voor het echt tuin gevoel moet je een van onze complexen bezoeken en het werk van onze tuinders bewonderen. Een grote kans dat je een van onze leden treft. Zij zijn graag bereid je wat over hun hobby te vertellen. Het zou me verbazen als we u niet van de kriebels af kunnen helpen.